Thursday, July 2, 2009

Makan-makan di Bangi Kopitiam

Tengah hari tadi makan-makan kat Bangi Kopitiam, sekarang ni kedai kopitiam tumbuh cam cendawan lepas hujan, macam2 nama dan macam2 pesen. Makan tadi Wan belanja sempena student practical yg attached kat unit dia dah nak abis dah.. aku pun dapat tempias sekali.. mekasih yea Wan len kali belanja ler lagi... jom layan makan yg kita org oder...Ais krim nie syidah yg oder.. yelah dolu2 budak2 tak puas makan ais krim kan..hehehheNie air aku.. Barli cincau ais.. nampak sedapkan...Nana oder nasi dagang.. tak sempat nak rase pun, ok kot..cuma acar dan ikan dia nampak tak best sgt, cam dah lama jer..Menu Syidah.. nasi ayam merah.. ayam dia nampak cam sedap jer..huhuhuhuStudent punye menu.. makan cam malu-malu jer.. kalau aku org dah belanja belasah jer.Mee Kari Special.. aku punye ler.. ok not bad.. tapi rase cam laksa johor pun ader.. menu Wan dgn Niza tak sempat nak amik gambar.. photographer tgh kusyuk makanTengoklah licin bersih kita org kerjakan.. dah lapor..

2 comments:

blogresipi said...

Selalu pegi kopitiam minum kopi dengan roti bakar jer... heheh

Jamie said...

Ijan, sekali sekala lepak kopitiam memang seronok kan, rasa cam balik zaman dolu2 jek..hahahhahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails