Saturday, March 27, 2010

Puding Roti


Wah dah lama tak update blog nie kan.. kalau umah mau dah bersawang dan berabuk bagai. Sebenarnya I've been very busy lately, byk keje kat opis, byk tempahan kek dan juga praktis bowling huhuhu.. ada yg windu ker?
Puding ni dah lama buat, dah selamat pun, bayang pun tak nampak lagi. Puding yg sentiasa jadi pilihan kalau ada roti lebih yg dah nak expired or memang dah takde sapa yg nak makan lagi. Kredit to hana nun di Jepang for the great resepi... biasa aku buat memang saje letak koko lebey..baru mantoppp....

2 comments:

Insan Kerdil said...

boleh share resepi camane nk buat ni?

Faridah Hassan said...

Assalamualaikum. Baru buat puding roti marble....tp x jd. Puding x mau keras.
Boleh share resepi puding roti ni tak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails