Thursday, December 2, 2010

Lagi Gambar Nina

Sempena birthday Nina, aku saje nak tayang gambar-gambar lama dia yg masih ada dlm simpanan bila bongkar2 dlm komputer tadi. Kat atas ni masa umur nina 6 hari, pusat pun belum tanggal lagi masa tu, memang bulat dan gebu. Rambut pun lebat, majlis cukur jambul nina dibuat 3 kali, almaklum ler anak sulong, sekali buat kat umah mak, pastu umah mak mertua dan juga kat umah mak angkatku.. habis rambut yg lebat kena tarah..hehehhe
Ni gambar masa Nina 5 bulan, bukan main meniarap sana sini. Gambar nie masih kat umah lama lagi, stil belum beli umah lg masa tu..
Gambar baru lepas mandi, suker sgt kalau kena amik gambar, sentiasa ready gitu. masa ni pun umur dia dlm 5-6 bulan jer..
Nina masa umur 2 tahun, masih hisap puting kopet, tak leh nak dipisahkan tapi bila nak berentikan senang pulak. Macam tu jugak bila nak stop pakai pampers, very easy, anak mama yg baik..good girl. Masa ni dah pindah umah baru, Nina suka sgt main payung kat laman rumah, almaklum lah umah dulu takde laman...
Ni gambar nina dah 3 tahun, gambar diambil masa birthday adiknya, tapi dia pulak yg lebih, gambar terkini nanti aku amik kalau ada buat birthday party utk dia..(kalau mama rajin n larat ler...)

2 comments:

haifar said...

comelnye dia..bulat gotel

Jamie said...

Ah..masa kecil anak2 memang semua montel2 tapi bila dah besar semua susut..dah lasak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails