Friday, June 12, 2009

Udang Galah

Dah dua malam berturut-turut makan makanan yang berasaskan udang sebab nak perabih stok udang galah yang dibawa dari kampung. Udang nie abang ipar yang bagi hasil pancingan dia, adalah dekat 2 kilo lebih, kalau beli tak taulah dah berapa ringgit. Semalam buat mee kari udang, tapi gambar tak dapat nak amik sebab kamera dah abis bateri. Hari ni buat udang goreng celup tepung request dari en hubby dan seafood tomyam requested by my mother. Sekali-sekala ok lah kot makan udang nie sbb udang ni high in kolesterol you... so better be careful.

4 comments:

mommysarah said...

jeles jeles

Jamie said...

hehehe.. takyah lah nak jeles kat kolesterol tuh.. takde makna nye..

mommysarah said...

hahahahaha...aku tak kire ler kolestrol ke...hape ke....janji sedap...huhuhuhuhuhu

blogresipi said...

Bestnye dapat makan udang galah... kalau ktie hari2 pun takpe...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails