Saturday, October 24, 2009

City Bayview Hotel

Disebabkan ada meeting di Melaka pada 19-20 Oktober 2009, dapatlah anak-anak ikut serta mama mereka untuk bercuti dan mandi mandi si swimming pool hotel. Bukan main gumbira lagi dua beradik nie macam tak penah jumpa air seminggu. Yang bestnya sebab tak ramai orang so boleh dua beradik nie kongker tempat mandi nie buat macam diaorg punye. Dah tu takyah ler risau pasal H1N1 sebab memang depa berdua jer yg mandi kat situ. Mama pun tak lepaskan peluang utk berendam dalam jakuzi yg disediakan, syok wa cakap lu.. bukan selalu dpt berehat cam gini.
Jakuzi tempat mama lepak, tapi takyah ler amik gambar mama berendam bukan cantik pun, lagipun takde sapa nak tolong amikkan. Kolam renang utk dewasa agak dalam juga sampai 8 kaki, kalau mama masuk mau tenggelam tak timbul-timbul dah ler taktau berenang.Kakak dan adik yg gitu seronok mandi sampai takmau naik. Kakak ok lagi maintain tapi adik dah pucat biru, mengigil kesejukkan.
Gambar kakak dan adik depan lobi hotel bersama replika lembu gergasi, adik cam takut2 jer lembu tu nak kejar dia. Suruh amik gambar diam2 pun susah.

3 comments:

mommysarah said...

wah...bestnya...yelah, rezkikan...dah dapat 48, leh dapat bilik sengsorang...leh bawak family....wohooooo...hehehehehehe

by the way, meeting apa tu?

kak ina kl said...

salam..anak akak pun cam tu..klu jumper air..payah nak naik..sabo ajerlah

Jamie said...

> Faizah: ada meeting teknikal back to back dgn ketua makmal dan pemantauan
> Kak Ina:bukan bebudak jer.. mak budak pun sama kalau boleh nak berendam lelama pakkal kolam tu tepi cafe.. malu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails