Friday, October 30, 2009

Cheesecake

Rase lama dah tak makan ciskek, tambahan pulak cream cis pun cam dah nak expired lam peti ais daripada terbuang begitu saje cis yg mahal tu baik wat ciskek. Separuh bawak gi opis kejap jer licin, yelah ramai yg hantu ciskek. Bila makan ramai-ramai memang seronok. Nak buat ciskek nie mudah jer,takyah nak risau kek jadi bantat, cuma jgn overbeat nanti kek jadi crack. Utk lebih sedap kena simpan lam peti ais overnight baru potong n makan. Kalau nak resepi selongkar ler under label cake dah ada rasenya, malas nak taip lagi. Makan rajin ler...

2 comments:

rafiah said...

sedapnnye cheesecake..rajin ko masakm umtung sape jadi opismet ko

Jamie said...

Memang untung, kalau time aku rajin ler, kalau time malas takdelah.. meh ler jadi opismate aku..hehehhhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails