Tuesday, February 9, 2010

Bubur Chacha

Teringin sangat nak buat bubur sendiri setelah dua hari berturut-turut ke restoren yg sama semata-mata nak beli bubur dia. Geng2 kat opis pun cam asyik terkenang2 jer kat bubur restoren nie...jgn2 dah kena manderem tak?? hehehehe tak baik buat fitnah kan.. tapi memang sedap pon bubur kat kedai tu, ada 3 jenis bubur chacha, bubur jagung dan bubur pisang (pengat).
weekend yg lepas vitamin R yg terlebih menyebabkan aku pon nak buat bubur nie, saje nak test sapa punye lagi best. and the winner is .... aku ler.. takkan aku nak bagi org lain menang. wakakakakaka...layan..

1 comment:

openid said...

Bagus jugak kena mendrem macam ni kak... balik umah mendrem kat umah pulak.hehhee... sedap nye bubur chacha... kite pon nak kena tambah vitamin R la.hehe

ijan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails