Thursday, February 25, 2010

Black & White Cuppies

Cuppies yang dibuat atas permintaan member opis utk majlis pertunangan sepupunya. Terima kasih ler sebab percaya kat akak, nasib baik Nana serah bulat-bulat kat akak nak design macam mana asalkan kaler itam putih. Memandangkan kek ini akan berjalan jauh KL-Johor maka ku buat hiasan guna fondant takut kalau guna buttercream ada lak smpi Johor dah cair dan sememeh. Isi dalam buat kek coklat moist...

oklah not bad huh.. tapi mak kata so-so sebab biasa ler org tua kalau kaler itam putih nie memang tak kenan... pukul 2 pg baru siap sbb siang tu terpaksa ke hosp kuala pilah melawat Mak ngah yang sakit tenat di ICU, didoakan moga Mak Ngah cepat sembuh. Malam tu baru pulun bakar cupcake dan buat deco nasib baik munge kecik2 dah buat hari sebelumnya...
Harap Nana & sepupunya berpuas hati atas hasil keras tangan ku ini...

1 comment:

myfuzzyworld said...

Salam Jamie & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails