Friday, January 1, 2010

Happy New Year...2010

Selamat tahun baru kepada semua teman-teman bloggers, apa azam tahun nie? Azam tahun sudah dah tercapai ker? Takkan nak carry forward azam tahun lalu.. hehehehe. Apa-apa pun mari lah sama-sama kita muhasabah diri, cukup ker amal ibadah kita, sempurna kah amalan kita, bagaimana hubungan kita dgn yg Maha Pencipta, dgn ibu-bapa, saudara mara, sahabat handai dan org sekeliling kita. Moga tahun ini lebih bermakna dan ceria daripada tahun yang sudah-sudah.
Bukan nak cerita apa tapi ku rase agak terkilan sebab tadi pegi Tesco Damansara. Ku sampai sana dalam pukul 9.00 malam tapi kereta parking dah berderet-deret sepanjang jalan. Biasa tak macam tu, agaknya semua org keluar nak meyambut tahun baru, yg muda-mudi dah tentu-tentu, tapi ada juga mak bapak yg bawa anak2 kecil utk join sekali. Sanggup bersesak-sesak dan jalan kaki berbatu-batu semata-mata nak count down tahun baru. Kalau nak masuk Kl lagi jgn cerita jalan dah jem sana sini, rata-rata siapa yg pegi tentu lah anak-anak melayu islam. Malas ler nak citer panjang lebar.... apa-apa pun Lu Pikir Ler Sendiri...

1 comment:

kak ina kl said...

salam tahun baru..hemmmm dah tau jem beli lah roti...just kidding..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails