Thursday, November 13, 2008

Sambutan Hari Raya MKAK

Sambutan pada tahun nie lebih meriah berbanding dgn tahun2 sebelumnya. Dari segi atucara majlis dan dekorasi tempat jamuan memang best la.. cuma makanannya kureng sket.. aku pon jd AJK tuk makanan n take part dlm persembahan sbb semua bahagian kena buat 3 persembahan. Meh la layan gambor masa jamuan tersebut.

Big Boss pon tak ketinggalan nak nyanyi lagi raye P.Ramlee. Memang kesukaan beliau nyanyi2 nie. kalau ada apa function mesti nak ada nyanyi2 karokea nie. Boss baru je menjalani minor surgery sbb ada block kat salur darah baru2 ni. Harap boss cepat sembuh nanti bleh nyanyi2 lagi...

Ni plak memang penyanyi wajib MKAK. Suara dia memang power masuk dalam OIM rangking top 20 you. Dia nie memang serba boleh.. nyanyi boleh, mengandam boleh, buat gubahan pon cantek.. memang berseni lah..

Bergambar bersama ketua bahagian dan big boss selepas habis jamuan. Inilah antara awek2 di Bhgn Mknn, MKAK.

1 comment:

Mommy Lucy said...

wah...meriah nampak jamie...
semangat ke"raya"an betuller...
hehehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails