Monday, January 5, 2009

Gambar Raye 2008


Suka betullah bila guna photo editor nie.. senang nak combined pixie.. takyah lah nak tempek gambar satu-satu. Boleh buat byk gambar all in one. Walaupun gambar nie dah lama saje jer nak letak gak.. sebab masa raya hari tu tak sempat nak letak.
Tema untuk tahun nie adalah golden brown.. sebenarnya i'm not sure colour tu dipanggil apa.. coklat ke perang ker gold ker.. pening sungguh masa nak decide tema utk tahun nie.. last2 pegi kedai amik jer kolor yg berkenan memandangkan kolor nie lum penah lagi jd tema. Mula2 we all yg girl nie takmo pakai kain yg sama.. boring ler plain jer kan.. ingat nak cari warna yg sama tp bunga2. Tapi bila pikir2 bila la nak survey kain tuk girl plak.. rase cam tak sempat jer.. so terpaksa ler sama jer dgn boys.. cuma we all tambah batu2 permata, nak bagi blink2 sket baru glamer...
Raya 2008 disambut kat umah my mom kat Batu Pahat so this year kena lah plak beraya kat umah MIL. Takpe lah raya mana2 pon sama jer...Janji raya...
Yang spoil nya Nina takmo bergambar.. susah sangat nak diajak bergambar geram jer aku tengok.. pepagi raye dah buat hal.. hilang mood nak berposing.. last2 kita org bertiga jer yg bergambar.


Nina tengah menyakat syahmi... tangan mama terpaksa enterprem.. Nak tunjuk batu2 permata dilengan baju hehehhe.. tampal sendiri nie dipagi raye...hangin tul laki aku masa tu... ampon bangggg..


Nina yang sedang dalam percubaan melarikan diri kerana takmo gambarnya diambil. Hii.. dia nie memang berangin sket.. ikut mood dia jer.. mood mak dia, dia tak heran... bocah-bocah...

3 comments:

Mommy Lucy said...

wah...ala-ala golden gitu...
cayalah jamie...
aku ingat anak aku sorang jek berangin...
rupenya ada gak kawan...
heheheheh

Jamie said...

kalau time camtu aku ngan hb pon sama2 hangin satu badan..

mommysarah said...

akakaka...
kau nak tau jamie...
anak aku kan hantar nursery
tp hantar petang session
sbb pagi session angin dia selalu tak baik
bile angin dia tak baik...dengan aku2 sekali naik angin..
wakakakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails